Accurate Static Port Location for Highlander Dynon Skyview

For general discussion of the Just Aircraft family of aircraft.
Includes: Highlander, Escapade, Summit and SuperSTOL.

Moderator: scubarider2

Accurate Static Port Location for Highlander Dynon Skyview

Postby slimmons55 » Mon Nov 11, 2019 12:51 pm

Hello,

For those of you using a Dynon or Garmin avionics system that derives wind direction and other data from the static source, where have you located the static port for accurate and dependable static air data? Reading the the Dynon forums, correct static data along with correct OAT is very crucial for accurate wind direction on the display. I would like some suggestions where you have found an accurate static source location on the Highlander or SuperStol.

Thank You,

Josh
slimmons55
New Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 19, 2018 1:47 pm

Re: Accurate Static Port Location for Highlander Dynon Skyvi

Postby BucF16 » Mon Nov 11, 2019 1:44 pm

The search function on page 1 works very well. I found these threads by searching: "Static port location" :


viewtopic.php?f=218&t=18015&p=21816&hilit=static+port+location#p21816


viewtopic.php?f=218&t=23850&p=49083&hilit=static+port+location#p49070

Good luck!
Bruce
Bruce Johnson Highlander # 393
"Because I fly, I envy no man on Earth"
Builder web site:
http://www.bruceshighlander.blogspot.com
User avatar
BucF16
Veteran Member
 
Posts: 358
Joined: Sun Mar 23, 2014 11:47 am
Location: Alexandria, Ohio


Return to Just Aircraft